dimarts, 13 de desembre del 2011

Comença la gira del duo d'humoristes Costa i Camps


El conegut duo humorístic, format per Fran 6 Camps i Ricardo Costa, ha començat hui una important gira a la ciutat de València. El primer ha estat desaparegut els últims mesos, preparant els seus divertits números, mentre que la seua parella, com tothom sap, compagina la faràndula amb el futbol (és jugador del València C.F.).

Camps ha obert foc amb un espectacle on, envoltat d'un decorat que recorda un tribunal de justícia, aconsegueix provocar el deliri del públic mitjançant el seu estil surrealista. Una de les claus de l'actuació de l'humorista és la interpretació d'un personatge tens que vol aparentar tranquil·litat: impagable el seu patètic somriure, els seus moviments nerviosos i naturals alhora. Fran 6 Camps és un dels grans.

Un dels moments àlgids ha tingut lloc quan un imprevist tercer actor formulava una bateria de preguntes davant les quals Camps callava. Mai uns silencis tan prolongats havien comunicat tant: simplement amb la seua expressió, sense moure's, l'humorista ha aconseguit que el respectable esclafira a riure durant una llarga estona. Altíssima qualitat la d'aquest mestre de la diversió delirant.

La participació de Ricardo Costa s'ha limitat hui a seure al costat de la seua parella, oferint -això sí- un rostre extremadament seriós, inèdit fins la data: la gent que el coneix afirma que l'ha estat assajant amb tenacitat les darreres setmanes. Demà serà ell el protagonista del show,  el qual seguirà durant bastants dies amb una successió d'imprevisibles sessions. Costa estarà apartat, durant uns mesos, del planter del València C.F.