dijous, 9 de desembre del 2010

Doctor En Orris Causa a la UCV

Contra tot pronòstic, la Universitat Catòdica de València (UCV) ha investit Doctor En Orris Causa el conegut card-en-alt Antonio Canyí Thares. Sent aquesta una persona molt important dins el catodicisme, ha estat una gran sorpresa que una institució catòdica el distingira amb l'esmentat títol.

Seguint una cadena de coses inesperades, també ha resultat imprevisible la presència a l'acte del nostre estimat Don Fransisco Kaamp's, qui ha pronunciat paraules molt importants. Alguns testimonis afirmen haver vist també, de lluny, una figura gris que semblava ser Jordi A' l'Arte, però no en tenim la certesa; no és descartable, en tot cas, que l'home haja fet ús del seu poder d'invisibilitat.

Tornant al que ha dit Kaamp's, destaquem, primerament, la següent frase: "En ple segle XXI, qualsevol persona responsable defensa la compatibilitat entre l'església i la societat, entre la vida pública i la fe, entre la ciència i la religió i entre els coneixements i els valors". Tota una demostració de com la gramàtica, emprada sàviament per Don Fransisco, pot unir conceptes aparentment excloents entre sí.

En plena exhibició d'intel·ligència, i de coneixements socio-ètico-filosòfico-teològics, Kaamp's ha afegit unes paraules adreçades al card-en-alt Canyí Thares: "Un paradigma real de convivència entre Església, societat, vida pública, fe, ciència, religió, coneixement i valors el trobem, sens dubte, en la persona del card-en-alt Antonio Canyí Thares".

A continuació, hom ha pogut observar com el cervell de la persona-paradigma en qüestió tractava d'ingerir i digerir tots eixos mots sense aconseguir-ho plenament. No obstant, el flamant Doctor En Orris Causa ha començat el seu propi discurs lamentant "els ideals de l'home occidental, com el benestar, els diners, el sexe, l'evasió, el goig narcisista, el viure bé i gaudir, el consum i el fruir del cos i de la vida en llibertat omnímoda i la permissivitat". Amb aquestes paraules, s'ha verificat definitivament la total "compatibilitat" entre Església i societat, com molt encertadament havia avançat abans el nostre estimat Kaamp's.

Més personalitats han assistit a l'acte. Entre d'altres, cal fer referència a Milagro S.A. Martínez, presidenta de Les Cors Valensianes sense rellotge, i també a Karlos O' Soro, arquer i bisbe de Valénsia (el qual duia poques fletxes hui).






Les frases en cursiva són part del que, literalment, han dit el president Camps i el cardenal Cañizares (segons la versió digital de Levante). L'única modificació que s'ha fet ací és la del càrrec i nom del representant de l'Església.

3 comentaris:

zel ha dit...

molt, molt, molt bo..........

LoyKaPV ha dit...

Que extrany que en l'escusa no portaren també a Peneadicto XVI...

Vicent Terol ha dit...

zel: Moltes gràcies.


Thor: Això ja haguera sigut massa per a la carabassa. De tota manera, l'home ja està entretingut amb açò:

http://www.publico.es/televisionygente/351905/musculos-en-el-vaticano-y-monjas-desatadas