dimecres, 21 de juliol del 2010

Educació sexual als col·legis catòlics

Segons llegim al diari Las Provincias, els col·legis catòlics valencians impartiran classes de sexualitat (Per a frenar l'avortament, adverteix el titular).

L'aixeta ha tingut accés als documents interns de l'Església referents a aquesta qüestió. Com que no és cosa de transcriure-ho tot, ens hem pres la molèstia de sintetitzar les línies base d'aquesta iniciativa.

  • La idea principal per a evitar els avortaments consisteix a potenciar les relacions sexuals entre capellans i xiquets. Amb molta atenció a l'edat en què una menor pot quedar embarassada: en aquests casos, es durien a terme pràctiques alternatives al coit o es faria ús del diabòlic preservatiu (únic cas en què es pot utilitzar!).
  • Internet és un mitjà idoni per a l'inici de les relacions sexuals esmentades a l'anterior punt. El rector vallisoletà Oliver Fernández impartirà cursos intensius sobre l'ús de la xarxa social Tuenti. Seua és la ja famosa frase "Eres un bellezón de chica, estás tremenda", emprada durant una conversa online amb una xiqueta; una demostració de les seues habilitats per a moure's dins aquest àmbit.
  • El sexe és un assumpte complex, com el misteri de la Santíssima Trinitat (o més!). Per una banda, és cert que es tracta d'una cosa repugnant que no s'ha de practicar mai (només per a tenir fills i amb vertader esperit de sacrifici i fàstic alhora) i de la que no s'ha de parlar en cap moment. Però, al mateix temps, l'home casat pot pecar amb la seua dona sempre que ell vulga. A més a més, tenim les necessàries relacions capellà-xiquet. Complex, com dèiem.
  • És preferible evitar pronunciar la paraula "masturbació" (Es faran servir circumloquis per tal de referir-nos-hi). La seua pràctica serà sempre prohibida, alertant els xiquets que existeix el perill de ceguera -tot i ser mentida: una mentida piadosa...- si es cedeix a aquesta temptació. Evidentment, la cosa canvia si un menor masturba un capellà o si s'autosatisfà seguint ordres del rector. Un tema delicat que requereix molta mà esquerra (o dreta, segons ho mirem).
  • La ciència es troba en mans del relativisme demoníac, l'esquerra política i -sobretot- Zapatero. Un dels objectius del catolicisme ha de ser controlar-la, amb la intenció d'aconseguir la reproducció sense sexe, sense cap mena de plaer més enllà de l'espiritual, però també sense desafiar Déu amb crims com la fecundació in vitro. La idea és imitar la concepció de Jesucrist, nascut d'una verge. Un vertader repte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Val més no pensar quina mena d'"educació" els hi oferiran. Si segueixen les barabritats dels de dalt, poden traumatitzar als nens.

Eva ha dit...

Uffff!!!

Vicent Terol ha dit...

Si realment posen en marxa una educació sexual, més enllà de bromes, això pot significar un retrocés perillós, instal·lant sentiments de culpabilitat i incitant a la repressió del desig. Estic d'acord amb el teu comentari, Albert.