dimecres, 20 de gener del 2010

Sánchez Camacho, sense complexos

Després d'anunciar que l'assumpte de Vic s'havia de tractar "sense complexos"...


Alicia Sánchez Camacho, Presidenta del PP a Catalunya (19/01/10): "A Catalunya i a Espanya no hi cabem tots".




Comentari: És possible. Què tal si te'n vas tu? D'Espanya o de Catalunya, no ho sé... Per cert, el partit España 2000 -una formació "sense complexos"- afirma celebrar "la decisió de l'Ajuntament de Vic" per a limitar "els empadronaments als immigrants amb residència legal a Espanya".

5 comentaris:

Aitor Carr ha dit...

Sí Sí, s'ha obert la veda. Ara es tracta de veure qui té menys complexos i més mà dura.

I a tot això la crisi econòmica (la de veritat) va quedant en un segon pla, i ja no sentim a parlar dels sous dels Botín ni res per l'estil...

sànset i utnoa ha dit...

Jo no li hagués dit millor a la senyora Sánchez Camacho. Ells mateixos van sortint del seu cau i ens demostren el què són (encarà que ja ens ho poguéssim imaginar).

Molt bon bloc!

*Sànset*

Vicent Terol ha dit...

Aitor: Curiosament, la primera reacció del PP va ser una crítica des de posicions progressistes. Però sembla que, després d'avaluar l'estratègia a seguir, han optat per abanderar un discurs obertament racista (coincident amb el de CiU: és evident fa un temps l'intent d'apropament d'aquests dos partits de cara a les eleccions catalanes). No sé si van a canviar novament l'estratègia després de l'informe de l'Advocacia de l'Estat.


sanset: Et dic el mateix que li comentava a Aitor. Els veig disposats a fer -com deia Javier Ortiz fa anys- "lepenisme sense Le Pen": és a dir, la política d'Anglada sense Anglada.

Gràcies pel comentari sobre el bloc.

Salut!

Raquel ha dit...

En el blog de "ara mateix" me has hecho referencia en uno de tus comentarios, allí no puedo contestarte ara mateix por problemas técnicos y por falta de tiempo para esperar a que se resuelvan, así que lo hago por aquí si no te molesta. El el blog "www.tobuushi.blogspot.com" se resume perfectamente lo que pienso al respecto, siento no poder expresarme en primera persona, pero ya te digo, hoy no tengo tiempo para mucho más. Eso sí, aunque te pueda parecer una contradicción, lo de España 2000 es de vergüenza, estoy de acuerdo con que todo el mundo, inmigrante o no tiene pleno derecho a los bienes más básicos... Pero, mantengo lo dicho, España es el país pobre de Europa y la situación, de seguir así, se va a volver inevitablemente insostenible. Si eso no suena políticamente correcto, o me convierte a tus ojos en una "racista" lo siento, pero yo sé lo que soy y lo que dejo de ser, y tú, realmente ni me conoces ni podrás opinar sobre mí con conocimiento de causa. Politica de boquilla hay mucha hoy día, pero desgraciadamente la política se debe basar en la realidad de un país y no en lo soñado.

Vicent Terol ha dit...

Raquel: Tu vas dir, al bloc Ara Mateix, que "Espanya és el germà pobre d'Europa però l'ONG de tot aquell que vinga".

Jo vaig comentar que, baix el meu punt de vista, això és un dels mites que contribueixen a la construcció del racisme social.

No t'he qualificat de racista en cap moment.

Això que l'Estat espanyol és l'ONG d'Europa em recorda la idea que les presons d'ací són hotels. Pots recolzar l'afirmació que fas en dades concretes? Alguna comparació amb la resta d'estats que demostre que a Espanya es practica una política d' "ONG" amb les persones immigrants?

Que jo sàpiga, a l'Estat espanyol -i també a Irlanda, per exemple- les condicions per tal d'accedir a permisos de treball són molt dures: els serveis nacionals d'ocupació han d'obtenir un informe on es concloga que no existeixen nacionals europeus capacitats per a cobrir el lloc de treball oferit. A més a més, les darreres lleis d'estrangeria se centren en la disminució de la immigració il·legal i en l'expulsió dels residents il·legals.

Reprenc l'inici d'aquest comentari.

Dic que afirmacions com la que fas contribueixen al racisme perquè, a més de ser mites (falsedats), donen a entendre que s'ha d'actuar amb més duresa amb els immigrants; que ací som "una ONG" i això no pot ser, que cal canya amb ells. O no és eixa la idea que es desprèn de la teua afirmació?

Jo no dic -ni pense- que tu sigues racista. Simplement crec que et fas ressò d'una idea (equivocada) que has escoltat. Sense cap mala intenció, n'estic segur.

En qualsevol cas, et demane disculpes si he sigut massa agressiu en la forma d'expressar-me.


Rep una salutació.