dilluns, 17 de novembre del 2008

Comencen els cursos a Camot


Com ja vaig comentar, Camot és una associació de Xàtiva amb una interessant activitat de tipus solidari i cultural. El proper divendres comença el primer d'una sèrie de cursos al voltant del Voluntariat. Tot i que eixe terme sol anar associat a la filosofia oenegé, en aquest cas es tracta de quelcom diferent: la perspectiva és realment crítica amb el sistema. De veritat que val la pena assistir-hi.
"Participació en xarxes i moviments socials" és el nom d'aquest primer curs que tindrà lloc els dies 21 i 22 de novembre. En pocs dies. A continuació podeu llegir la informació extreta del bloc de Camot:


Dintre dels cursos de formació en voluntariat que CaMot, amb la col·laboració de la Fundació La Caixa, ofereix, els propers dies 21 i 22 de novembre es realitzarà el curs sobre Participació en Xarxes i Moviments Socials. L'esquema del curs serà el següent: Divendres 21 a les 20:30hores: -Introducció al voluntariat: aspectes generals, diferents tipus de voluntariat, marc al que es desenvolupa el voluntariat... Dissabte 22 de 18 a 21 hores: - Evolució dels darrers 30 anys a l'Estat Espanyol. - Entre la desmobilització i la professionalització - El cas de Baladre: formes de coordinació des de la diversitat - Experiències: Gent de Castelló i d'Esquerres; Consell de la Joventut de Xàtiva; Per l'Horta (comptarem amb persones participants d'aquestes xarxes) L'exposició d'experiències es farà durant el sopar. El preu d'inscripció és de 5€ i inclou materials i sopar. Per inscriure-vos escribiu a camot@hotmail.com o telefoneu al 96 228 36 97 i deixeu les vostres dades (nom i forma de contacte) al contestador. En breu també facilitarem un full d'inscripció a través del bloc de CaMot.